ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ 

  • Ως επίσημοι CERTIFIER του SCA

πηγαίνουμε ένα βήμα ακόμη πιο μπροστά, πιστοποιώντας τις συνθήκες διοργάνωσης των σεμιναρίων/εξετάσεων και την ταύτιση με τα υψηλά πρότυπα & πρωτόκολλα. Η πιστοποίηση του εκπαιδευτικού μας κέντρου ως “Premier Training Campus”, δίνει την εξασφάλιση σε όλους όσους μας επιλέγουν, ότι οι γνώσεις που αντλούν από τα σεμιναρια είναι υψηλού επιπέδου.

Το Premier Training Campus” Είναι μία πιστοποίηση που δίνεται κατόπιν ελέγχου από ειδικό εξεταστή του SCA στα συστήματα φιλτραρίσματος για το νερό που χρησιμοποιούνται μέσα στο εκπαιδευτικό κέντρο. Αναλυτικοί έλεγχοι για τα ποιοτικά κριτήρια των μηχανημάτων, την πληρότητα ποσοτικά των εργαλείων, μηχανημάτων & εξειδικευμένου εργαστηριακού εξοπλισμού σύμφωνα με τον αριθμό των επαγγελματιών που συμμετεχουν σε κάθε τμήμα.

Η δημιουργία ένος τετοιου “ανοιχτού εργαστηριου” προς στους επαγγελματίες του καφέ επικεντρώνεται στο να δώσει εμπειρία, λύσεις και απαντήσεις στους επαγγελματίες! 

 

  • ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ & ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ BARISTA TRAINER, ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ AUTHORIZED SCAE TRAINER ΑΠΟ ΤΟΝ SPECIALITY COFFEE ASSOCIATION OF EUROPE

http://scae.com/trainers-greece.html

 

 

  • ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ SPECIALITY COFFEE ASSOCIATION OF EUROPE ΩΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΟΥ COFFEE DIPLOMA

 

 

  • ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ SCAE COFFEE DIPLOMA

 

 

 

  • ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ Q GRADER ΑΠΟ ΤΟ COFFEE QUALITY INSTITUTE